Startbijeenkomst monitor museumpubliek Fryslân

Op donderdagmiddag 28 januari organiseren we een bijeenkomst voor alle medewerkers en vrijwilligers van de deelnemende musea die de bezoekers aanspreken over het invullen van de vragenlijst.

Tijdens deze bijeenkomst krijg je informatie over de steekproef per museum: hoeveel en welke bezoekers moeten aangesproken? En hoe spreek je bezoekers aan zonder dat het voelt alsof je de bezoeker lastig valt met een vervelende vraag? Ook de werking van de digitale vragenlijst en het verwerken van de papieren vragenlijst komen aan bod. We maken als voorbeeld gebruik van een tablet met beamer, laptop en de aanwezige smartphones en tablets. Neem daarom vooral de middelen mee die je wilt gebruiken voor het afnemen van de vragenlijst.

Voor wie?

Wat te verwachten?

Wat deze middag oplevert

Programma

13:45 uur             Inloop met koffie en thee
14:00 uur             Welkom en de instructies
14:30 uur             Thamar Beckx vertelt over haar ervaringen bij museum Dr8888, die ook in 2015 deelnam aan de monitor.
14.45 uur             Vragen en ervaringen
15:30 uur             Afsluiting

Aanmelden
Meld je aan via de knop ‘aanmelden’ bovenaan deze pagina.

Wil je aanwezig zijn bij deze bijeenkomst, maar kan je niet op de genoemde datum? Dan horen we dat graag. Bij veel afmeldingen kunnen we een ander moment voor de bijeenkomst zoeken, of een moment plannen waarop we de instructie met je doornemen.

Graag tot donderdag 28 januari!

Cursusdatum
Tijd
Locatie
Do 28 jan
14:00
15:30