Museumfederatie Fryslân
Druifstreek 63 8911 LH Leeuwarden

058 213 91 85 info@museumfederatiefryslan.nl

Contact

Neem contact op via het onderstaande formulier, e-mail of telefoon. Wij zijn op werkdagen van 9:00 – 17:00 uur telefonisch bereikbaar.

Parkeren bij Museumfederatie Fryslân

In de buurt van Museumfederatie Fryslân zijn een aantal parkeergelegenheden, zie kaart. In het centrum is het vrijwel alleen betaald parkeren. De parkeerduur op de Druifstreek is beperkt, u kunt maximaal een half uur parkeren. Voor een langere parkeerduur kunt u terecht bij de parkeergarages in Leeuwarden. Parkeergarage De Klanderij en Zaailand liggen op 5 minuten afstand. Parkeergarage Hoeksterend ligt op 10 minuten afstand en heeft een lager uurtarief.

Vanaf parkeergarage De Klanderij loopt u richting het zuiderplein. Daar gaat u rechts richting de poortbrug. Over de brug loopt u alsmaar rechtdoor en vindt u aan uw rechterzijde Museumfederatie Fryslân.

Vanaf parkeergarage Zaailand loopt u richting het Fries Museum. Vervolgens loopt u langs het museum en een winkelcentrum. U komt uit op een rotonde waar u rechtdoor gaat. Bij de T-splitsing gaat u links de nieuweweg op richting Blokhuispoort. Daar gaat u links en vindt u aan uw rechterzijde Museumfederatie Fryslân.

Vanaf parkeergarage Hoeksterend loopt u langs de Jumbo en moet u oversteken de voorstreek op. Ter hoogte van de Trekpleister steekt u over richting Vis en Dis. Daar loopt u voorbij en dan de eerste afslag rechts. Op het eind van de straat vindt u aan uw linkerzijde Museumfederatie Fryslân.

Bron: https://www.centrumparkeren.nl/leeuwarden

Contactformulier 

    Naam

    E-mailadres

    Adres

    Postcode en plaats

    Bericht(optioneel)