Online Netwerkbijeenkomst Co-waarderen 16 december 2022

Op 16 december van 10.00 tot 12.30 uur vindt een online netwerkbijeenkomst plaats over co-waarderen, het samenwerken aan erfgoedwaardering. De bijeenkomst wordt georganiseerd voor vakgenoten uit Nederland en Vlaanderen, en is onderdeel van Fan ‘e Souder.

Rond het co-waarderen van museale collecties heeft zich een enthousiast netwerk gevormd van erfgoedprofessionals die graag met elkaar het pad van co-waarderen willen verkennen. Oftewel particiLeren!

Mogelijk heb je al ervaring met co-waarderen of ben je van plan een co-waarderentraject te starten. Of misschien lijkt het je leuk en nuttig om er kennis mee te maken. Wees welkom! En attendeer anderen gerust op de bijeenkomst van wie je denkt dat het ze zal interesseren. Het netwerk groeit gestaag.

Wat kun je verwachten?
Een presentatie van opgehaalde praktijkkennis en -onderzoek uit het werkveld en de daaruit voortgekomen praktische tools voor co-waarderen. Tevens gaan we interactief aan de slag en is er gelegenheid om te ‘netwerken’. En natuurlijk kijken we ook samen vooruit!

Zelf iets te delen?
Heb je ook een actualiteit te delen over een co-waarderentraject, of wil je tijdens de bijeenkomst kort iets vertellen over je nieuwe plannen? Laat het ons weten via mail@cocultuur.nl.

Programma

Meld je aan voor de online bijeenkomst voor 11 december via de aanmeldpagina in de kalender, door boven op ‘login’ of ‘registreer’ te klikken.