Online vragenuur over auteursrecht

28 januari 2021

Op 4 februari is er weer een NDE-vragenuur. Deze keer zal Maarten Zeinstra, o.a. auteursrechtcoördinator voor KVAN/BRAIN, al jullie vragen rondom het auteursrecht beantwoorden. Deze vragen kunnen gaan om digitalisering, online zetten van werken, reproducties voor publicaties, hoelang het auteursrecht duurt, etc.

Schuif aan mét of zonder vraag
Heb je een brandende vraag voor Maarten? Stuur je casus alvast op naar info@ip-squared.com onder vermelding van het vragenuur NDE. Dan kan hij alvast naar het werk kijken en deze op 4 februari met de groep bespreken. Heb je geen vragen, maar wil je wél wat meer opsteken van auteursrecht? Ook dan schuif je gewoon aan bij dit vragenuur.

Elke donderdag vragenuur Netwerk Digitaal Erfgoed
Het online vragenuur van het Netwerk Digitaal Erfgoed is bij uitstek een plek om ervaringen en kennis laagdrempelig te delen. Elke week staat een ander onderwerp rondom digitaal erfgoed centraal. Experts schuiven aan om informatie te geven en vragen te beantwoorden. Je kunt elke donderdag tussen 11 en 12 uur aanhaken, je bent van harte uitgenodigd. Aanmelden voor het vragenuur hoeft niet, sluit gewoon aan via deze link: https://zoom.us/j/99332281218.