Inventarisatie noden vanuit musea voor ministerie

Bedrijfsvoering

Het Landelijk Contact Museumconsulenten (LCM), waar we als Museumfederatie Fryslân onderdeel van zijn en Mirjam Pragt voorzitter van is, heeft de handen ineengeslagen met de Museumvereniging (MV). 

Gezamenlijk willen zij de noden vanuit de musea inventariseren voor het ministerie. Om deze noden te inventariseren is een enquête opgezet, nu open voor alle musea in Nederland. 

Het doel van de enquête is om in samenspraak met minister Van Engelshoven te komen tot steunmaatregelen die effectief zijn voor de musea die Nederland rijk is. LCM en MV zijn ervan overtuigd dat deze museale infrastructuur, juist in deze crisis, zo veel mogelijk behouden moet blijven. Met jullie hulp zetten wij ons daar graag van harte voor in!


We willen jullie hierbij vragen om de enquête zo volledig mogelijk in te vullen; antwoorden hoeven iet perfect te zijn; het gaat om eerste indrukken. 

De vragenlijst is te vinden via: https://surveys.enalyzer.com?pid=huc3m8na (deadline maandag 6 april 12.00 uur). 

Vanuit Museumfederatie Fryslân zullen we op een later moment nog een korte vragenlijst aan jullie voorleggen die specifiek zal gaan over de vrijwilligers in jullie musea en de noden die hier geboden zijn.

 

 

 

Afbeelding van mohamed Hassan via Pixabay