VACATURE: Digitaal Erfgoed Coach

Museumfederatie Fryslân

Heb je een hart voor musea en erfgoed? Beschik je over enige kennis van digitalisering? Lees dan de vacature Digitaal Erfgoed Coach!

Beschik je over enige kennis van digitaliseren en heb je inzicht in de digitale technieken die worden toegepast om digitaal erfgoed zichtbaar, bruikbaar en houdbaar te maken? Heb je een hart voor erfgoed en weet je hoe je professionals en vrijwilligers coacht? Ben je ondernemend, verbindend en in staat om kennisbehoefte en hulpvragen te analyseren en te vertalen naar ondersteuning op maat? Dan zoeken we jou!

Dit ga je doen:

Jouw profiel:

Wat bieden wij?

Solliciteren?

Ben je geïnspireerd om samen met ons aan de slag te gaan? Leuk! Wij hechten grote waarde aan diversiteit en nodigen dan ook ieder, die zich in deze functie herkent, uit te solliciteren. Dit kan door je sollicitatiebrief met motivatie en CV te sturen naar secretariaat@museumfederatiefryslan.nl t.a.v. Mirjam Pragt. Reageren kan tot uiterlijk 3 juli 2023.

Wil je eerst nog wat meer weten over de functie? Neem dan contact op met Mirjam Pragt (Museumconsulent en directeur Museumfederatie Fryslân) via 058 231 91 85 of secretariaat@museumfederatiefryslan.nl.

Solliciteer direct