Musea, meld je aan voor ‘Ode aan het landschap’

22 maart 2021 285 dagen

22 maart 2021 presenteert Visit Friesland (Merk Fryslân) het jaarthema Ode aan het Landschap. Als museum is het slim hierop aan te haken, je gaat dan mee in de campagne. Heb je plannen, ideen of vragen? Neem dan contact op met Angelien Drienhuizen van Visit Friesland, zij helpt je graag: angelien@merkfryslan.nl / 0620128623.

Hoofdthema en 5 subthema’s
Binnen het jaarthema hanteert Visit Friesland 5 subthema’s:

Deze 5 thema’s – en het aanbod hierbinnen – krijgen een plek in de campagnemiddelen, gericht op de potentiële toerist.

Website centrale plek
Op www.friesland.nl/ode komen de subthema’s en het aanbod daarbinnen samen. Het is daarom belangrijk je aanbod rondom Ode aan te melden op de website, dit kan via je bestaande account op friesland.nl. Nog geen account? Dan kun je deze aanmaken op https://www.friesland.nl/nl/merkfryslan/voor-ondernemers. Heb je hier vragen over of lukt dit niet, neem ook dan contact op met Angelien.