Ledenbijeenkomst 17 juni a.s. Natuurmuseum Fryslân

17 juni 2019 1 dagen

Is jouw museum toegankelijk voor iedereen? Is dit mogelijk en welke stappen kan je hier in nemen? Is mijn museum inclusief?

Dit jaar gaan we tijdens onze ledenbijeenkomst dieper in op het thema inclusiviteit. “Iedereen is welkom en voelt zich gerespecteerd”. Inclusiviteit is niet een einddoel wat we met z’n allen moeten bereiken, maar een werkwijze. Elke stap die we maken is er één; alles telt.

Hierbij nodigen wij jullie van harte uit voor de jaarlijkse ledenbijeenkomst op maandag 17 juni a.s. in het Natuurmuseum Fryslân te Leeuwarden.

We starten de dag met koffie, thee en wat lekkers. Hierop volgend zal de jaarvergadering van start gaan. Ook de provincie is hierbij aanwezig en zal de nieuwe kadernota ‘Kultuer oan’e Kime’ toelichten. Gedurende de lunch is er volop mogelijkheid  tot netwerken en is er gelegenheid om het museum te bezichtigen. Tijdens de inspirerende themamiddag zullen er verschillende sprekers aan bod komen die dieper in gaan op Inclusiviteit, maar vooral volop inspirerende voorbeelden geven; voor alle musea.

Wij zien jullie erg graag op maandag 17 juni a.s. in het Natuurmuseum Fryslân in Leeuwarden, vanaf 10.00 uur!

Benieuwd naar het programma?Klik hier voor de uitnodiging!