Kom ’t Behouden Huys ontdekken deze herfstvakantie!

13 oktober 2018 15 dagen

Deze herfstvakantie (13-28 oktober) zijn er in Museum ’t Behouden Huys voor het hele gezin veel leuke dingen te doen. Kom luisteren en kijken naar de sprookjes en sagen van Terschelling. Of ontdek hoe ontdekkingsreiziger Willem Barentsz leefde op Nova Zembla. Ben je avontuurlijk ingesteld? Maak dan een speurtocht in ons museum en kraak de code van onze schatkist.

De herfstvakantie valt dit jaar samen met de Museumkidsweek, die net als de kinderboekenweek in het teken van vriendschap staat.  Op woensdag 24 oktober ben je van harte welkom om te komen luisteren naar het mooie Terschellinger verhaal over de bijzondere vriendschap tussen een Terschellinger schipper en de Russische tsaar (zie aanvangstijden onderin).

Jouw vakantie op Terschelling wordt nog leuker door een bezoek aan het museum. Van de museuminspecteurs van MuseumKids krijgen wij een dikke 8.  Kom het zelf ontdekken!

Museum ’t Behouden Huys is open van maandag tot en met vrijdag van 11.00-17.00 uur. Op zaterdag en zondag is het museum geopend van 13.00 -17.00 uur. Het vriendschapsverhaal wordt op woensdag 24 oktober verteld om 11.00 uur, 13.30 en 15.30 uur.