Help Pake En Beppe De Vakantie Door 2018

27 februari 2018 4 dagen

In de voorjaarsvakantie doen veel musea in Friesland weer mee aan de activiteitenweek ‘Help pake en beppe de vakantie door!’. Kinderen van 4 tot en met 12 jaar hebben in deze week gratis toegang op vertoon van een pake of beppe (of andere volwassene). Elk deelnemend museum organiseert leuke activiteiten die jong en oud in contact brengen met cultureel erfgoed in Friesland.

In de voorjaarsvakantie

Tijdens vakanties logeren kinderen vaak bij hun grootouders of willen de grootouders een leuk dagje uit met hun kleinkinderen. Voor de pakes en beppes kan het soms moeilijk zijn iets leuks te bedenken om samen met de kleinkinderen te doen. Museumfederatie Fryslân organiseert daarom samen met de Friese musea en archieven de activiteitenweek ‘Help Pake & Beppe de vakantie door’. Vanaf februari is op deze website een overzicht van alle activiteiten te vinden!

Musea & Activiteiten (beschikbaar feb. 2018) Ga naar het overzicht

Wat heb jij meegemaakt? Laat het weten en win!

Vertel hieronder wat jij gedaan hebt tijdens ‘Helpe pake en beppe de vakantie door’ en maak kans op een LEGO pakket t.w.v. € 25!
[contact-form-7 404 "Not Found"]

Promotiemateriaal (vrij gebruik)

Promoot de activiteitenweek met behulp van het promotiemateriaal dat beschikbaar is.

Voor op de kalender: